Inlooptraining 4 t/m 8 jaar

Kennismaken met voetbalInlooptrainingen

Vanaf 4 t/m 8 jaar


Voor wie?

HFC EDO is op zoek naar leuke sportieve kinderen,  jongens en meisjes, vanaf 4 tot en met 8 jaar die geïnteresseerd zijn in het voetbalspel.

Waarom?

HFC EDO gaat speciaal voor deze doelgroep laagdrempelige inlooptrainingen verzorgen. Met als doel de voetbalsport in Haarlem-Noord en met name onze voetbalvereniging meer onder de aandacht te brengen. HFC EDO wil het aantal teams van onze jongste jeugd laten groeien. Plezier hebben in het voetballen staat bij HFC EDO altijd voorop. Dit resulteert in een prettige leeromgeving voor de kinderen. De begeleiders zijn enthousiast, gemotiveerd en hebben brede, uiteenlopende ervaringen. Samen met enthousiaste kinderen en ouders vormt dit de succesformule tot een optimale ontwikkeling in voetbaltechniek en –tactiek, maar ook op sociaal gebied (veel potentiële vriendjes en vriendinnetjes).

Voetballen bij een vereniging is een gezonde vrijetijdsbesteding en erg leuk. Nog leuker is voetballen bij HFC EDO! Zorg dat je erbij bent en ervaar het zelf!

Wanneer?

Vanaf 29 februari starten wij op zaterdagochtend met het organiseren van de gratis inlooptrainingen om kennis te maken met voetbal. Tijdens deze trainingen worden leuke voetbalspelletjes gedaan om de kinderen te laten kennismaken met de sport en leggen wij de ouders graag uit wat het betekent om te voetballen bij een vereniging.

De inlooptrainingen starten om 9.30 uur en zullen omstreeks 10.30 uur eindigen. Deelname is vrijblijvend en kosteloos. Aanmelding van uw kind via het inschrijfformulier wordt gewaardeerd!


Aanmeldformulier


Heeft u na afloop van de inlooptraining vragen over de voetbaltrainingen of het lidmaatschap van HFC EDO ? In de kantine beantwoorden wij al uw vragen.


Inlooptrainingen worden gegeven op

29

Februari

7

14

21

28

Maart

Maart

Maart

Maart

4

18

April

April

2

9

16

23

Mei

Mei

Mei

Mei
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!