1081LB
AMSTERDAM
tel. 020-6445577

Als trainer Erik Metgod kans ziet zijn spelers vanaf het eerste beginsignaal op scherp te zetten, dan hebben de Haarlemmers een elftal waar terdege rekening mee gehouden moet worden.

Tegen koploper Buitenveldert waren de spelers in de eerste twintig minuten echter weer niet bij de les, met als gevolg dat de ploeg tegen een 2-0 achterstand aankeek. „Ongelooflijk”, foeterde Metgod. „Dat ons dat weer overkomt.” Ondanks dat de bezoekers nog tijd genoeg hadden de wedstrijd naar zich toe te trekken, kwam EDO niet verder dan 1-2. Fabia Laforga benutte een strafschop.

„De tweede helft hebben wij alleen maar op de helft van Buitenveldert gespeeld”, analyseerde Metgod. „Ik ben hier helemaal doodziek van. Verliezen hoort bij het spel, maar op zo een manier is moeilijk te accepteren.”

Bron: Haarlems Dagblad
Foto's: René Verdel